24.7 C
Lloret de Mar
Un socorrista de Proactiva

Entra en funcionament el servei de socorrisme a les platges de Lloret i Fenals amb Proactiva

Ha començat a funcionar avui mateix i, a partir de l'1 de juny, el servei s'ampliarà a les tres cales: Canyelles, Sa Boadella i Santa Cristina.

Un socorrista de Proactiva

Darreres Notícies

Avui, 15 de maig, ha entrat en funcionament el servei de salvament i socorrisme a les dues platges de Lloret de Mar. Tant la del centre com Fenals compten amb 8 efectius: 6 a Lloret i 2 Fenals.

La seva feina és vigilar els banyistes, a més de fer tasques preventives i informatives. El coordinador del servei és Joel Da Silva, de l’empresa Proactiva.

“El nostre servei consisteix en vigilar i fer tasques de prevenció a les platges i a partir de l’1 de juny també a les cales, amb un horari que es va ampliant a mida que s’acosta l’estiu”

Joel Da Silva

Si aquest dilluns els socorristes comencen a vigilar les dues platges de la destinació, de 10 a 18 hores, a partir de l’1 de juny el servei s’amplia a les tres cales: Canyelles, Sa Boadella i Santa Cristina.

El mateix dia, primer de juny, en què s’ha previst muntar el parc flotant a l’aigua, una atracció turística estrenada, amb èxit, l’any passat. El recinte de Lloret ocupa una superfície de 1.000 metres quadrats de mar, entre el Museu del Mar i el Club Nàutic. El parc, de 35 mòduls que permeten saltar i escalar, s’adreça a públic de totes les edats, a partir dels 6 anys.

Recordem que en aquesta temporada hi ha una novetat, marcada per la sequera: no hi ha dutxes a les platges a fi d’estalviar el consum d’aigua.

spot_img

El + Vist