Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
El ple ordinari d'aquest dilluns

ERC i Ciutadans fan uns precs contraposats sobre una pancarta dedicada als ‘presos polítics’ i el llaç de la rotonda

Ha estat en el ple ordinari d'aquest dilluns a Lloret de Mar.

El ple ordinari d'aquest dilluns

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

ERC i Ciutadans exposen dos precs contraposats en el ple d’aquest dilluns a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Els republicans demanen que es posi una pancarta al balcó de la Casa de la Vila que digui “Llibertat presos polítics”, fins que els polítics que són a la presó recuperin la llibertat.

Mentre que Ciutadans reclama neutralitat a l’espai públic en el sentit que el llaç de la rotonda no sigui de color groc, sinó que adopti els colors de l’escut de Lloret de Mar, com ha passat durant la festa major. Hem de dir que des d’ahir el llaç torna a ser groc.

Jordi Orobitg, portaveu del grup municipal d’ERC, argumenta que els polítics són a la presó per un “judici de caràcter polític i que aquestes persones han d’estar en llibertat”. Considera “fonamental donar aquest missatge a través d’una pancarta que veurà tothom”. Demanen que les paraules siguin escrites en català i anglès. Orobitg ja ha anunciat que, a banda del prec, el qual va ser recollit per l’alcalde, presentarà la moció en el proper ple, el qual serà al setembre.

Jordi Hernández, regidor del grup municipal de Ciutadans, qui lamenta la “pressa” que ha tingut l’equip de govern en pintar de nou el llaç de la rotonda de color groc. Defensa que “l’espai públic ha de ser de tots, no només d’una part“.

En un altre de qüestions, per unanimitat s’ha aprovat la proposta de designar les dues festes locals per al 2020. Seran, com sempre, el 24 de juliol, Santa Cristina (que caurà en divendres) i el 18 de novembre, Sant Romà (que serà un dimecres).

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".