13.3 C
Lloret de Mar
Manifestació del 2018

ERC organitza autocars per anar a la manifestació de l’11-S a Barcelona

La sortida serà a les 14 hores des de la plaça de la Vila i la tornada a Lloret serà quan acabi la concentració. El preu general és de 10 euros.

Manifestació del 2018

Darreres Notícies

ERC de Lloret organitza autocars per anar a Barcelona l’11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. Cada any el partit posa facilitats als lloretencs que volen anar a la manifestació que es convoca de manera festiva i reivindicativa a favor de la independència de Catalunya.

Aquest any la Diada ve marcada per la proximitat de la sentència el judici per l’1-O i la manifestació servirà també per reclamar, un cop més, la llibertat dels presos. El regidor republicà Albert Ferrández reconeix que la conjuntura política actual podria haver desinflat el moviment sobiranista, tot i que creu que és secundari la quantitat de persones que es concentren cada any per l’11 de Setembre. L’important, assegura, és que se segueixi celebrant aquesta Diada festiva i reivindicativa.

La sortida a Barcelona es farà dimecres 11 de Setembre a les dues de la tarda des de la plaça de la Vila. La tornada a Lloret serà quan acabi la concentració. El preu general de les places de l’autocar és de 10 euros i la reserva s’ha de fer a l’empresa Tastets de Món (972 90 63 33) o a la Perruqueria Mercè Riera (671 66 92 47).

spot_img

El + Vist