20.1 C
Lloret de Mar
Ernest Urtasun

Ernest Urtsasun participarà a la Festa de L’Espurna de Lloret En Comú

La Interampa de Lloret de Mar rebrà el Premi L'Espurna 2019.

Ernest Urtasun

Darreres Notícies

Lloret En Comú entregarà el Premi L’Espurna a la Interampa, per la seva lluita incansable per millorar l’educació a Lloret de Mar. El guardó s’entregarà aquest dimecres, en el marc de la festa que porta el mateix nom i que ja arriba a l’onzena edició. Ho ha confirmat un membre de la formació, Eladio Alguacil, que afegeix que també es reconeixerà la tasca d’un militant històric.

En altres edicions, el guardó s’ha entregat a l’AMPA del Pere Torrent, a la mateixa escola, a la plataforma Aturem la C-32, als treballadors de l’antic hotel Selvamar, a les Kellys i a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

La Festa de l’Espurna se celebra cada primer de maig, Dia Internacional dels Treballadors i les Treballadores, una jornada reivindicativa en defensa dels drets laborals. Com a convidat especial, aquest any hi haurà Ernest Urtasun, candidat a les eleccions europees per Catalunya En Comú.

La Festa de l’Espurna, que ha organitzat en els últims anys la secció local d’ICV-EUiA i que ara es farà des de Lloret En Comú, arriba aquest dimecres, a partir de dos quarts de set de la tarda, al Centre Cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist