14.3 C
Blanes
L'edifici de l'Antic Sindicat, on treballa el jutge de pau.

Es busca jutge de pau per als propers 4 anys a Lloret de Mar

És una tasca totalment vocacional, que consisteix en atendre el registre civil i emetre judicis de faltes.

L'edifici de l'Antic Sindicat, on treballa el jutge de pau.

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha obert la convocatòria per trobar un nou jutge o jutgessa de pau titular. La plaça, fins ara ocupada per Jordi Capdevila, està vacant i es busca la persona que l’ocupi en els propers 4 anys. És una tasca totalment vocacional, que consisteix en atendre el registre civil i emetre judicis de faltes. Una feina que es desenvolupa des de l’edifici de l’Antic Sindicat, al segon pis.

Per poder presentar-s’hi cal tenir la nacionalitat espanyola, ser major d’edat i no estar incurs en cap de les causes d’incapacitat que estableix la Llei Orgànica del Poder Judicial. Per a més detalls, es pot consultar l’apartat d’anuncis de la Seu Electrònica, dins del web municipal. Un cop rebudes totes les sol·licituds, serà el ple qui designarà el jutge o jutgessa de pau titular a Lloret de Mar.

El termini per presentar propostes, que és obert, es tancarà el proper 5 d’octubre. El tràmit es pot fer de manera presencial demanant cita prèvia a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) o bé per internet a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. En cas de dubte, truqueu al telèfon 872 220 646 (de 8 a 20h).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist