22.8 C
Lloret de Mar
El CAP de Lloret

Lloret de Mar tindrà una regidoria de Salut Pública

S'ha impulsat arran de l'entrada d'ERC al govern i l'encapçala la regidora Jennifer Pérez.

El CAP de Lloret

Darreres Notícies

L’Ajuntament treballa en la creació d’una nova regidoria: Salut Pública. ERC feia aquesta proposta al programa electoral i amb l’entrada al govern el maig passat ha apostat per tirar-la endavant.

- Publicitat -

Jennifer Pérez (ERC)

La regidora és Jennifer Pérez, que considera que és molt important comptar amb aquesta secció al consistori i creu que la situació de pandèmia que estem vivint ho ha fet molt palès. Tot i així, matisa que la regidora no només és necessària per fer front a la pandèmia, sinó que contribuirà a millorar la salut i la qualitat de vida dels ciutadans.

La regidora explica que treballen en tres àmbits d’actuació: la protecció de la salut, la promoció de la salut i la prevenció de les malalties i la vigilància de la salut. I apunta que la salut és una matèria molt genèrica i transversal, de manera que la regidoria s’haurà de coordinar amb la resta de seccions municipals.

Ara s’està treballant amb la intenció que la regidoria estigui creada l’any que ve. Quan estiguin definides totes les funcions, es decidirà quina plantilla fa falta en funció dels recursos que hi pugui destinar l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist