22.4 C
Lloret de Mar
Representants del LEAD, l'Associació Hispanoamericana i l'Aurora

Es crea una Federació d’Associacions Socials i Culturals de Lloret de Mar

De moment, s’ha fet l’acta de fundació i d’aquí a tres mesos s’espera que la Generalitat n’accepti el registre.

Representants del LEAD, l'Associació Hispanoamericana i l'Aurora

Darreres Notícies

Neix a Lloret de Mar la Federació d’Associacions Socials i Culturals. L’objectiu és millorar la comunicació i la coordinació entre les diferents entitats socials i culturals de la vila.

Un dels impulsors és Tomás Auchterlonie, de l’Associació Hispanoamericana, que explica que la idea va néixer fa un parell d’anys de la necessitat de coordinar les activitats de les diferents entitats.

Una altra de les impulsores és Maite Rodríguez, de l’Aurora, que afegeix que amb aquesta federació també es pretén crear sinergies i organitzar i programar activitats conjuntes.

El LEAD és una altra de les entitats que ha impulsat aquesta federació. Neus Dalmau matisa que es tracta d’una agrupació sense ànim de lucre i sense vinculacions a cap partit polític. Les principals accions passen per fer un calendari comú i dissenyar accions conjuntes.

La intenció és que de mica en mica es vagin afegint més entitats a la nova federació. Cal tenir en compte que, de moment, s’ha fet l’acta de fundació i d’aquí a tres mesos s’espera que la Generalitat n’accepti el registre.

spot_img

El + Vist