19.8 C
Blanes
La nova entitat lloretenca.

Es crea una nova associació: els Amics del Teatre de Lloret

La finalitat de l'entitat, que s'acaba de presentar en públic, és fidelitzar el públic i implicar els espectadors en la programació.

La nova entitat lloretenca.

Darreres Notícies

Es crea una nova associació a la vila: són els Amics del Teatre de Lloret, que s’han presentat en públic aquest cap de setmana. La finalitat és “fidelitzar el públic” i fer partíceps els espectadors a l’hora de preparar la programació. La directora del Teatre, Amaranta Gibert, valora de manera molt positiva la iniciativa i explica que “la idea és que formin part del projecte del Teatre i que opinin sobre la programació”.

L’associació dels Amics del Teatre s’adreça a aquells veïns a qui els agradin les arts escèniques i vulguin obtenir descomptes especials en les obres. A més de tenir accés a actes exclusius, des de sortides, trobades amb actors, assajos de la companyia, tallers o masterclass. Un altre objectiu de l’entitat és acostar el teatre a persones que no hi han anat mai.

circo de las estrellas

La presidenta de la nova entitat, Alícia Herreros, afegeix que “som 13 persones que provenim de l’Aula de Teatre i que feia temps que volíem crear aquesta associació”.

La primera activitat de l’associació Amics del Teatre arriba el proper mes de setembre. Serà una sortida a Sils, per veure com treballa la companyia Monte Isla. També treballen per involucrar-se en el cicle dedicat al lloretenc Xavier Albertí.

El contacte amb aquesta nova entitat lloretenca és el seu Instagram o el mail [email protected]. El preu és simbòlic, de 10 euros anuals, que donen dret a un espectacle gratuït, a més de descomptes i prioritat en la reserva d’entrades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist