18 C
Lloret de Mar

Es crea una nova zona blava a Sa Boadella, a petició dels veïns

Els residents de la zona tenien problemes cada estiu degut als mals estacionaments dels vehicles.

Logotip de la zona blava a Lloret.
Logotip de la zona blava a Lloret.

Darreres Notícies

Es crea una nova zona blava a Sa Boadella, a petició de veïns del sector, per tal de fomentar la rotació dels vehicles estacionats. L’Ajuntament ha començat el procés d’ordenació i de regulació de l’aparcament tant a l’avinguda de Sa Boadella com a una part del carrer Marfull.

servicios profesionales jimenez

La nova zona blava -de 170 places– entrarà en funcionament el proper 22 de juny, igual que la resta de zones blaves de temporada d’estiu a Lloret.

La zona blava de nova creació a Sa Boadella.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, assenyala que en aquest indret el veïnat té problemes degut als mals estacionaments quan arriba l’estiu. Conclou que aquesta nova zona blava és necessària.

La nova zona blava de Sa Boadella s’activarà la setmana que ve. Durant els primers dies de posada en marxa, se n’informarà els visitants de la cala.

La resta de places de zona blava que entren en funcionament aquest estiu a Lloret són les habituals: ubicades al carrer Josep Tarradellas, Francesc Macià, Mestres (Pavelló Municipal) i Can Saragossa.

L’altre sector inclou la zona de la platja. És a dir, el passeig Ferran Agulló, la Plaça Alfred Sisquella i Carrer Puerto Rico (a Fenals) i Canyelles. Aquestes zones de pagament estaran actives fins el 12 de setembre. Plegades sumen prop de 600 places.

Segons fonts municipals, la zona blava s’activa a l’estiu als sectors més turístics i de platges per fomentar la rotació de vehicles. Els residents que paguen Impost de Circulació de Vehicles a Lloret tenen una bonificació del 50% a les zones blaves.

spot_img

El + Vist