13.9 C
Lloret de Mar
DIverses autoritats, davant dels pisos cedits a la Generalitat, al carrer del Carme.

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

DIverses autoritats, davant dels pisos cedits a la Generalitat, al carrer del Carme.

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

L’Ajuntament de Lloret de Mar fa una crida als propietaris de pisos buits de dues habitacions o més per cedir-los al programa ‘Reallotgem‘. És del govern català i s’adreça a famílies vulnerables que estan a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La crida es fa després que a Lloret una propietària hagi lliurat les claus d’11 apartaments turístics situats al carrer del Carme al departament d’Habitatge. Són pisos per a una o dues persones, i 10 dels quals ja han estan adjudicats. Les famílies, que són totes de Lloret, els ocuparan de forma immediata.

pis buit lloguer social
Un dels pisos cedits al programa Reallotgem.

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament, Jennifer Pérez, demana “als propietaris que cedeixin els seus pisos de 2 o 3 habitacions per a famílies d’aquest perfil”.

La regidora recorda que el programa ‘Reallotgem’, que és força nou, posa les coses fàcils als propietaris. La Generalitat avança d’entrada 18 mensualitats del lloguer i es compromet a retornar el pis en el mateix estat de quan es va cedir. Són uns lloguers temporals, de 5 o 7 anys, per a famílies o persones vulnerables que estan a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge de Lloret, al telèfon 972 36 65 21 o al correu [email protected]

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.