15.2 C
Lloret de Mar

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

DIverses autoritats, davant dels pisos cedits a la Generalitat, al carrer del Carme.
DIverses autoritats, davant dels pisos cedits a la Generalitat, al carrer del Carme.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar fa una crida als propietaris de pisos buits de dues habitacions o més per cedir-los al programa ‘Reallotgem‘. És del govern català i s’adreça a famílies vulnerables que estan a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

servicios profesionales jimenez

La crida es fa després que a Lloret una propietària hagi lliurat les claus d’11 apartaments turístics situats al carrer del Carme al departament d’Habitatge. Són pisos per a una o dues persones, i 10 dels quals ja han estan adjudicats. Les famílies, que són totes de Lloret, els ocuparan de forma immediata.

pis buit lloguer social
Un dels pisos cedits al programa Reallotgem.

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament, Jennifer Pérez, demana “als propietaris que cedeixin els seus pisos de 2 o 3 habitacions per a famílies d’aquest perfil”.

La regidora recorda que el programa ‘Reallotgem’, que és força nou, posa les coses fàcils als propietaris. La Generalitat avança d’entrada 18 mensualitats del lloguer i es compromet a retornar el pis en el mateix estat de quan es va cedir. Són uns lloguers temporals, de 5 o 7 anys, per a famílies o persones vulnerables que estan a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge de Lloret, al telèfon 972 36 65 21 o al correu [email protected]

spot_img

El + Vist