1.8 C
Lloret de Mar
Un visitant, a l'hospital de Blanes.

Es flexibilitza el règim de visites als pacients hospitalitzats no Covid

Es manté l’entrada a un sol acompanyant, amb la recomanació que sigui la mateixa persona cada dia.

Un visitant, a l'hospital de Blanes.

Darreres Notícies

Es flexibilitza el règim de visites als pacients hospitalitzats no Covid, als centres de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, com són l’Hospital de Blanes i el de Calella. Des d’aquesta setmana, el nou horari és de vuit del matí a vuit del vespre, de dilluns a diumenge. Es manté, això sí, l’entrada a un sol acompanyant, amb la recomanació que sigui la mateixa persona cada dia.

Pel que fa a les consultes externes, hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés, es permet també l’entrada d’un únic acompanyant. Aquests acompanyants, en tots els casos, hauran de seguir les mesures anticovid, com l’ús de la mascareta o el rentat de mans.

També hi ha canvis en relació als pacients que han estat intervinguts quirúrgicament. Es permet que puguin estar acompanyats d’una persona la primera nit després de l’operació. A més, de forma excepcional, es permet l’estada d’un acompanyant durant la nit sempre sota criteri dels professionals.

En canvi, i per qüestions organitzatives, el servei d’Urgències dels dos hospitals manté l’horari de visites establert fins ara. És d’una a dues de la tarda i de set a vuit del vespre, als pacients no Covid que es troben ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’àrea de Crítics. 

spot_img

El + Vist