22.6 C
Lloret de Mar
El conseller Juli Fernàndez amb l'alcaldable d'ERC a Lloret, Albert Ferràndez

Es liciten les obres de millora de la C-63 entre Lloret i Vidreres per 6 MEUR

El projecte preveu construir diverses rotondes que serviran per suprimir els accessos que hi ha actualment a Terrafortuna, Puigventós i Aiguaviva Park.

El conseller Juli Fernàndez amb l'alcaldable d'ERC a Lloret, Albert Ferràndez

Darreres Notícies

El departament de Territori ha licitat les obres de millora de la C-63, entre Lloret de Mar i Vidreres per 6 milions d’euros. El projecte preveu construir diverses rotondes que serviran per suprimir els accessos que hi ha actualment a Terrafortuna, Puigventós i Aiguaviva Park, una zona considerada un punt negre pels accidents que hi ha.

Les tres urbanitzacions compten amb girs a l’esquerra i suposen un risc per a la sinistralitat. A més, en el cas de Puigventós, hi ha una rotonda partida en què els vehicles que van a Lloret o a Vidreres poden passar pel mig sense cedir el pas. Amb les obres, s’acabaran de tancar-la i tothom haurà de fer el giratori. D’altra banda, es crearan nous passos de vianants en l’entorn dels giratoris de Terrafortuna i d’Aiguaviva Park. A més, també es millorarà la senyalització i les barreres de seguretat.

Aquest anunci arriba després que el Departament de Territori hagi finalitzat les obres de millora per accedir a la urbanització dels Pinars, també a la C-63, a Lloret de Mar. Aquests treballs han comptat amb un pressupost de prop de 600.000 euros i han servit per millorar la visibilitat i la construcció d’un carril central per a girs a l’esquerra. A més, també s’han facilitat els canvis de sentit i les incorporacions i sortida a la dreta.

Sobre aquestes qüestions, ha intercanviat impressions amb empresaris de la vila el conseller de Territori, Juli Fernández (ERC) en una visita a Lloret aquest dimecres, en clau electoral. Explica que “hem organitzat una trobada amb empresaris, per compatir com anem avançant en qüestions de mobilitat i seguretat”.

Per la seva part, el candidat a l’alcaldia de Lloret per ERC, Albert Ferràndez, afirma que està “content de la visita del conseller per poder intercanviar opinions sobre l’actuació que s’ha fet en l’entrada de la urbanització dels Pinars, que millora la seguretat del territori i la qualitat de la carretera”.

spot_img

El + Vist