22.8 C
Lloret de Mar

Es manté la donació de sang avui a Lloret, però sense els Bombers per prevenir el coronavirus

Interior ha ordenat que els bombers no assisteixin a cap activitat d'aquest tipus per evitar contagis al cos. Però la campanya es pot fer igualment avui dimarts.

La unitat mòbil aquest matí
La unitat mòbil aquest matí

Darreres Notícies

Donació de sang avui a Lloret de Mar, amb una unitat mòbil a l’avinguda del Rieral. Tot i que la donació s’emmarca en la campanya Els Bombers t’acompanyen a donar sang, el cos de la Generalitat no pot participar-hi activament perquè, arran del coronavirus, el Departament d’Interior ha ordenat eliminar totes les activitats a l’exterior que s’allunyin de les seves tasques professionals per evitar contagis.

La promotora del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta, matisa que tot i així els Bombers seguiran fent difusió de la campanya a través de les xarxes socials.

Meritxell Casacuberta fa una crida especial a la població perquè col•labori amb la campanya de donació de sang, ja que les reserves han baixat molt. I assenyala que, malgrat que no hi ha cap risc a l’hora de donar sang, el coronavirus també ha contribuït a reduir les donacions, com passa habitualment quan hi ha fets excepcionals.

La promotora del Banc de Sang insisteix en què no hi ha cap perill per donar sang. I matisa que el Banc de Sang rep assessorament dels epidemiòlegs i segueix tots els protocols establerts.

Per tant, avui es pot donar sang a la Unitat Mòbil situada a l’avinguda del Rieral, al matí fins a les dues i, a la tarda, de quatre a vuit. Recordem que les persones que donin sang no han d’anar-hi en dejú i que cal tenir entre 18 i 70 anys, tenir un bon estat de salut, no estar embarassada i pesar més de 50 quilos.

Recordem que el número de Whatsapp per fer consultes al Banc de Sang és el 677 07 17 56. 

spot_img

El + Vist