11.9 C
Lloret de Mar
La unitat mòbil aquest matí

Es manté la donació de sang avui a Lloret, però sense els Bombers per prevenir el coronavirus

Interior ha ordenat que els bombers no assisteixin a cap activitat d'aquest tipus per evitar contagis al cos. Però la campanya es pot fer igualment avui dimarts.

La unitat mòbil aquest matí

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Donació de sang avui a Lloret de Mar, amb una unitat mòbil a l’avinguda del Rieral. Tot i que la donació s’emmarca en la campanya Els Bombers t’acompanyen a donar sang, el cos de la Generalitat no pot participar-hi activament perquè, arran del coronavirus, el Departament d’Interior ha ordenat eliminar totes les activitats a l’exterior que s’allunyin de les seves tasques professionals per evitar contagis.

La promotora del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta, matisa que tot i així els Bombers seguiran fent difusió de la campanya a través de les xarxes socials.

Meritxell Casacuberta fa una crida especial a la població perquè col•labori amb la campanya de donació de sang, ja que les reserves han baixat molt. I assenyala que, malgrat que no hi ha cap risc a l’hora de donar sang, el coronavirus també ha contribuït a reduir les donacions, com passa habitualment quan hi ha fets excepcionals.

La promotora del Banc de Sang insisteix en què no hi ha cap perill per donar sang. I matisa que el Banc de Sang rep assessorament dels epidemiòlegs i segueix tots els protocols establerts.

Per tant, avui es pot donar sang a la Unitat Mòbil situada a l’avinguda del Rieral, al matí fins a les dues i, a la tarda, de quatre a vuit. Recordem que les persones que donin sang no han d’anar-hi en dejú i que cal tenir entre 18 i 70 anys, tenir un bon estat de salut, no estar embarassada i pesar més de 50 quilos.

Recordem que el número de Whatsapp per fer consultes al Banc de Sang és el 677 07 17 56. 

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.