10.2 C
Lloret de Mar
Presentació de l'app DragAlert per als comerciants, avui al Teatre de Lloret.

Una app que connecta comerciants i restauradors amb la policia de Lloret en cas de robatori

La nova eina, presentada avui, s'adreça també a víctimes de violència masclista.

Presentació de l'app DragAlert per als comerciants, avui al Teatre de Lloret.

Darreres Notícies

Avui es duen a terme unes sessions informatives a Lloret de Mar sobre una nova aplicació pensada en cas de robatori o d’algun problema de seguretat en comerços i restaurants. La nova app s’anomena DragAlert i connecta amb rapidesa amb la policia local. És gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes digitals.

L’aplicació funciona de manera fàcil i ràpida, a través d’un botó virtual que genera un senyal d’alerta silenciosa, que arriba a la central de la Policia Local i que indica la ubicació de la persona que demana ajuda, segons Lara Torres, regidora de Comerç.

A més, DragAlert compta amb diferents opcions de seguiment, segons el nivell de risc de la persona usuària. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, assenyala que l’aplicació també està pensada per a víctimes de violència masclista.

D’aquesta manera, la Policia Local segueix augmentant els seus serveis de seguretat, a través d’aplicacions i de noves tecnologies. Recordem que, en els darrers anys, han desenvolupat projectes com els drons o les càmeres de seguretat.

Les sessions informatives són avui al Teatre. Durant la sessió s’explicarà als responsables dels establiments com es poden descarregar l’app DragAlert, com funciona i com fer-la anar en cas de necessitat.

spot_img

El + Vist