19.7 C
Lloret de Mar
La presentació de les activitats d'estiu davant del sector, aquest dilluns a la Biblioteca.

Es presenten les propostes de turisme actiu i cultural d’aquest estiu al sector de Lloret

Una de les novetats és una visita sobre l'òpera Marina al Museu del Mar.

La presentació de les activitats d'estiu davant del sector, aquest dilluns a la Biblioteca.

Darreres Notícies

Lloret de Mar presenta una 50a de propostes de turisme actiu i culturals per a aquest estiu, com immersió lleugera, ioga sobre planxa, rem, visites guiades, teatralitzades, circ i teatre al carrer, festivals de música o l’espectacle de drons. La finalitat és que públic de totes les edats gaudeixin d’aquestes activitats.

Els representants municipals de la destinació han presentat aquest dilluns la programació prevista en els propers mesos, davant del sector turístic, en concret, de l’allotjament i serveis.

Presentació de les activitats d'estiu al sector lloretenc.
Presentació de les activitats d’estiu al sector lloretenc.

El primer tinent d’alcalde, Albert Robert, subratlla que “estem contents de donar-la a conèixer als empresaris, perquè en facin difusió, i esperem que tinguin més afluència“.

Fins al 15 de setembre s’ha posat en marxa el miniclub per a infants de Lloret i, a partir del dia 1 de juliol, el servei estarà actiu a la platja de Fenals. Complementen el programa de dinamització de platges altres serveis gratuïts com les activitats dirigides a la Roca d’en Maig i a Fenals, el vòlei platja o les sessions de ioga per a adults i famílies.

El miniclub, de la platja gran (Lloret Turisme).
El miniclub, de la platja gran (Lloret Turisme).

Dissabte passat també es va donar el tret de sortida al programa Lloret Summer Nature amb activitats, com la immersió lleugera, organitzades per la Casa del Mar, que permet als participants descobrir la fauna i la flora del nostre entorn marí; el ioga sobre planxa, que combina el ioga sobre la planxa de surf a la platja de Fenals i la planxa de rem, que ofereix una proposta diferent per conèixer el litoral lloretenc.

Snorkel 8 1
Practicants d’snorkel a les aigües de la destinació (LLoret Turisme)

L’oferta cultural arriba amb força per gaudir dels diferents entorns de la mà de l’Outdoor Summer Festival amb espectacles de circ, màgia i dansa al carrer; cinema a la fresca; el cicle de concerts Fenals de Música; el festival Som de Mar als Jardins de Santa Clotilde; el Clon Festival, que portarà els millors grups de tribut a la Roca d’en Maig; la 96a temporada de sardanes; un taller d’origami; els concerts de música en petit format de la Biblioteca Municipal o Dron Festival, que tindrà lloc del 29 al 31 de juliol.

Un espectacle del Lloret Outdoor Summer Festival d'aquest estiu (Audio Selva)
Un espectacle del Lloret Outdoor Summer Festival d’aquest estiu (Audio Selva)

També, com cada any, tindran un protagonisme destacat les visites guiades en quatre idiomes i teatralitzades al patrimoni cultural amb la ruta indiana als Jardins amb havaneres, al Cementiri Modernista amb acompanyament musical o, com a novetat, la visita teatralitzada sobre l’Òpera Marina al Museu del Mar. A més aquest any com a novetat s’ha incorporat la visita guiada en llenguatge de signes en català per la Ruta Indiana i Can Font.

Casa Museu de Can Font (Lloret Turisme)
Casa Museu de Can Font (Lloret Turisme)

La cloenda del programa serà el dia 27 de setembre coincidint amb el Dia Mundial del Turisme. Es poden consultar totes les propostes i fer les reserves a tickets.lloretdemar.org.

spot_img

El + Vist