7.4 C
Lloret de Mar
Camí de ronda

Es reobre quasi tot el camí de ronda fins a Sa Tortuga, després de les adequacions fetes per les esllavissades

Només resta tancat un tram de 100 metres, per motius de seguretat.

Camí de ronda

Darreres Notícies

S’ha reobert pràcticament tot el tram del camí de ronda que va fins a l’avinguda de Sa Tortuga de la Montgoda. La zona va quedar impracticable, a causa d’una esllavissada causada per les pluges.

Durant la setmana passada, es va poder adequar gràcies al treball de la brigada municipal. Amb l’actuació, es van retirar els elements que impedien el pas per aquest tram i ja torna a ser accessible per a vianants. Tot el camí és obert, excepte un tram de 100 metres, que resta tancat per seguretat, a l’espera de poder assegurar-ne el talús. La previsió és que estigui arreglat en pocs dies.

El regidor responsable del Pla Operatiu de Reconversió Turística, Jordi Orobitg, assenyala que els camins de ronda són “un recurs turístic” que cal “posar en valor”.

En aquest sentit, Lloret treballa des de fa temps en els camins de ronda, amb l’objectiu d’unir Blanes i Tossa pel litoral, passant per Lloret. A finals del mes de juliol es va anunciar un pas important per fer realitat un projecte històric del municipi: el camí de ronda entre Lloret i Fenals.

La Generalitat ha aprovat de manera definitiva el projecte. Els treballs es dividiran en tres fases, amb un cos total de 730.000 euros, que es finançaran a través del Pla Operatiu de Reconversió Turística. De moment, el primer pas serà fer la licitació i l’adjudicació de les obres.

spot_img

El + Vist