31.5 C
Lloret de Mar
Els intèrprets i responsables de la visita, amb regidors de l'Ajuntament.

Esgotades totes les places de la visita sobre l’òpera ‘Marina’

L'aforament ha quedat esgotat per als tres mesos que queden amb aquesta proposta programada al Museu del Mar.

Els intèrprets i responsables de la visita, amb regidors de l'Ajuntament.

Darreres Notícies

No queda ni una plaça disponible per anar a veure la visita sobre l’òpera ‘Marina’ al Museu del Mar. Segons fonts municipals, l’aforament ha quedat esgotat per als tres mesos que hi ha per davant. És a dir, totes les visites teatralitzades previstes fins al setembre ja estan plenes.

Això ha passat quan es portaven poques setmanes des de l’estrena d’aquesta proposta. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, es mostra molt content d’aquest èxit i no descarta repetir la visita més endavant.

Els protagonistes de la visita teatralitzada sobre l'òpera Marina (Ajuntament de Lloret de Mar)
Els protagonistes de la visita teatralitzada sobre l’òpera Marina (Ajuntament de Lloret de Mar)

Afegeix que la proposta “està feta amb afecte i respecte per a la nostra història, per lloretencs que la coneixen de primera mà, i a més amb un toc d’humor”.

La visita ‘Marina, Camprodon & Arrieta’ és la novetat més destacada del programa d’activitats de patrimoni cultural d’aquest estiu a Lloret.

Marina’ és una composició del músic navarrès Emilio Arrieta, sobre lletra del poeta vigatà Francesc Camprodon, que es va estrenar com a sarsuela l’any 1855 i com a òpera, el 1871.

El cartell de 1955, de l'Òpera Marina (Arxiu Municipal de Lloret de Mar)
El cartell de 1955, de l’Òpera Marina (Arxiu Municipal de Lloret de Mar)

Els protagonistes són Sílvia Soliguer, Joan Romà Ortiz i Albert Muntané. Encarnen a Emilio Arrieta i Francisco Camprodon, que coincideixen cada estiu al Museu del Mar a la recerca de Marina, la protagonista de la seva obra.

Amb aquest retrobament, els personatges faran un viatge en el temps per explicar la història d’una òpera molt lloretenca. Tot plegat, es representa cada divendres d’aquest estiu al Museu del Mar de Lloret de Mar, en què totes les places ja han quedat plenes.

spot_img

El + Vist