10.2 C
Lloret de Mar
Homenatge a en Fusano, de part del CN Lloret.

Esgotats els 300 dorsals de la travessia Fusano de Lloret

240 nedadors s’han apuntat per fer els 1.500 metres, la distància llarga, mentre que la curta la faran uns 60 nedadors.

Homenatge a en Fusano, de part del CN Lloret.

Darreres Notícies

Tots els dorsals esgotats per a la 35a edició de la Travessia de Lloret, que a partir d’aquest any porta el nom de Travessia Yasuji Fusano, en homenatge al fundador del Club Natació Lloret, l’entitat organitzadora. Hi participaran 300 persones, entre les dues distàncies disponibles.

240 nedadors s’han apuntat per fer els 1.500 metres, la distància llarga, mentre que la curta la faran uns 60 nedadors. La presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, es mostra molt contenta amb les xifres de participants.

Travessia del 2018, vista des d’un dron.

A causa de la pandèmia, la prova se celebrarà amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19. Les sortides es faran de manera esglaonada, per garantir la distància de seguretat, i els participants hauran de dur mascareta abans i després de nedar.

Travessia del 2018.

La 35a Travessia Yasuji Fusano se celebrarà aquest diumenge, a Sa Caleta. A les 9 del matí es farà la sortida de la distància de 1.500 metres, mentre que la distància de 500 metres serà a dos quarts d’onze del matí. L’entrega de premis està prevista a dos quarts de dotze, a la zona de les instal·lacions del Club Nàutic.

spot_img

El + Vist