16.6 C
Lloret de Mar

Expectació amb el castell de focs artificials, aquesta nit, a la platja de Lloret

Es demana als espectadors que respectin el perímetre de seguretat per veure l'espectacle.

Focs de Blanes, del 2016
Focs de Blanes, del 2016

Darreres Notícies

La platja i el passeig de Lloret s’ompliran aquesta nit d’espectadors que no es volen perdre el castell de focs artificials de la pirotècnica Hermanos Ferrández, de Múrcia, guanyadors del concurs internacional de Blanes del 2016.

L’espectacle començarà a les 22:30 hores. Un dels responsables de l’empresa, Leo Ferrández, destaca que serà un showdigitalitzat, amb molts efectes i varietat, hi haurà tres fases de focs aquàtics totalment diferents, amb diverses formes i siluetes, també es formaran façanes des de terra fins a dalt, conjuntant tot l’espai“.

La pirotècnica Hermanos Ferrández és la primera vegada que ofereix el seu espectacle a Lloret. El secret de l’èxit, segons un dels responsables, es basa “en la innovació i amb les ganes de superar-se dia a dia”.

D’altra banda, des de Protecció Civil es demana als espectadors que segueixin un seguit d’indicacions per garantir la seguretat. Felip Carbonell, cap del departament, destaca que cal “respectar el perímetre que s’establirà a la platja, utilitzar les zones destinades al públic, a banda i banda, ja que la zona en què s’instal·larà el material pirotècnic estarà tancada als vianants“. Si passa qualsevol incident, cal seguir les instruccions de les autoritats o notificar-ho a la Policia Local. També es recomana recollir la roba estesa i tancar finestres a les edificacions properes. En resum, es recomana veure els focs artificials des d’un lloc allunyat i segur. 

Tant aquest espectacle com altres activitats d’aquest dimecres comporten un seguit de restriccions de trànsit:

  • es prohibeix l’estacionament al passeig Jacint Verdaguer de les 17 a les 24 hores.
  • durant la celebració del Ball de Plaça es produiran talls de circulació al passeig marítim, en el sentit Caleta–Riera, de les 19:30 a les 20 hores, aproximadament.
  • al mateix vial hi haurà restriccions, en els dos sentits, de les 21 a les 14 hores, a causa de l’exhibició del castell de focs artificials.

Només cal afegir que, igual que l’any passat, oferirem l’espectacle de focs artificial per Facebook Live.

spot_img

El + Vist