Dijous, 4 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Les noves pistes de tennis i pàdel

Facilitar i promoure la pràctica esportiva és un dels principals reptes de l’àrea d’Esports

La regidora d'Esports, Ana García-Castany, valora de manera positiva les opcions que hi ha a la vila.

Les noves pistes de tennis i pàdel

Darreres Notícies

L’Ajuntament presenta les propostes de millora de la primera línia de Lloret de Mar

El període de votació comença el proper 8 de març.

El CAP de Lloret inicia la vacunació a domicili per a persones amb problemes de mobilitat

La majoria d'usuaris són persones de més de 80 anys, amb un grau elevat de dependència. En el primer dia, han vacunat 18 persones en domicilis.

60 visites als elements del MOLL en l’inici de la campanya de turisme comarcal

L'indret més visitat de Lloret de Mar són els Jardins de Santa Clotilde, amb 44 visites.

Els boscos de Lloret, un dels escenaris del nou anunci d’Estrella Damm

Els boscos de la Punta Garbí i el camí de ronda de Sa Boadella són alguns dels indrets de l'esport publicitari de la popular marca de cerveses.

La Sansi organitza per primera vegada a Lloret un control federat d’atletisme

La cita servirà perquè els atletes federats puguin comprovar en quin estat es troben i millorar les seves marques.

Facilitar i promoure la pràctica esportiva entre els lloretencs, especialment en les persones grans i els més joves. Aquest és un dels principals reptes que es marca l’àrea d’Esports pels pròxims anys i que considera bàsic per a una ciutat com Lloret de Mar.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, valora de manera positiva les opcions que hi ha a la vila i considera que és molt important la pràctica esportiva, especialment en la població més jove, per l’adquisició de valors.

Lloret afronta l’inici de les temporades de molts clubs i associacions. Abans, durant el primer semestre d’aquest 2019, la destinació va rebre més de 40.000 persones. Són unes dades similars a les que es presenten cada any. En concret, per la destinació van passar, de gener a juny del 2019, uns 25.000 esportistes amb 16.000 acompanyants.

Pel que fa als esdeveniments, durant aquest primer semestre se’n van realitzar 273, la majoria estades. La modalitat més practicada va ser el futbol, amb tornejos de renom com el MIC. Enguany, aquesta competició ha generat molta expectació per l’ús del videoarbitratge. Tot i que encara és aviat per saber-ho, la regidora espera que es pugui repetir l’experiència en la pròxima edició.

Però la novetat més destacada de la nova temporada esportiva és la posada en marxa de les pistes de pàdel i tennis. Ana García-Castany es mostra satisfeta pel funcionament i destaca el treball que du a terme el Club Tennis Lloret en aquestes instal·lacions.

Lloret de Mar compta amb un ampli ventall pel que fa a l’oferta esportiva i a les modalitats que s’hi practiquen. Aquest curs hi ha més d’una trentena d’associacions i entitats. Recordem que Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu en les modalitats de futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col·lectius.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.