9 C
Lloret de Mar
Una figura de l'espectacle, amb 100 drones, del divendres 13 d'agost

Fins a 100 drons s’incorporen al festival dels divendres a la nit a Lloret

L’Ajuntament treballa en la idea de crear, per a properes edicions, un concurs internacional de drons amb seu a Lloret.

Una figura de l'espectacle, amb 100 drones, del divendres 13 d'agost

Darreres Notícies

El Drone Festival ha il·luminat la platja de Lloret aquest divendres amb un nou espectacle, en què han intervingut fins a 100 drons. El show lumínic ha permès a lloretencs i visitants gaudir de diverses figures al cel inspirades en la vila i en la mar Mediterrània, des d’una balena a una medusa.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, destaca que aquest era l’espectacle “novedós, tecnològicament avançat i molt creatiu” previst inicialment, però que no s’ha pogut fer fins aquest divendres a causa de problemes tècnics i del retard en els permisos.

L’espectacle va a càrrec de l’empresa Flock Drone Art. Es tracta del primer espectacle amb drons amb caràcter permanent i format de festival. Tot plegat és un nou concepte, amb una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient, ja que recordem que no genera residus. Es pot gaudir cada divendres a la nit fins al mes de setembre. 

L’Ajuntament ja treballa en la idea de crear, per a properes edicions, un concurs internacional de drons amb seu a Lloret.

spot_img

El + Vist