7.2 C
Lloret de Mar

Fogars de la Selva organitza una pedalada i una caminada contra l’AME

Els organitzadors van conèixer l’associació ForçAME de Lloret en una rua de Carnaval i van decidir col•laborar-hi amb la cursa solidària que fan cada any.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Nova activitat a favor de l’associació ForçAME, tot i que en aquest cas la trobem fora de Lloret. Es tracta d’una cursa de BTT i una caminada benèfiques que s’organitzen aquest diumenge a la població de Fogars de la Selva.

servicios profesionales jimenez

Un dels organitzadors, Carlos Ayra, ha explicat que van conèixer l’associació que lluita contra l’AME en una rua de Carnaval i van decidir col•laborar-hi amb la cursa solidària que fan cada any.

Carlos Ayra ha volgut deixar clar que la cursa BTT té certa dificultat, mentre que el recorregut per fer a peu, de dotze quilòmetres, és més senzill.

La pedalada es farà pel parc natural del Montnegre, mentre que la caminada resseguirà la Tordera. La previsió és aplegar unes 500 persones. El preu de la inscripció per internet és de vuit euros i cinc per als menors de 12 anys. L’organització regalarà una samarreta a tots els participants, a banda d’una botifarra per esmorzar.

spot_img

El + Vist