24.4 C
Lloret de Mar
L'entrada a Canyelles

Força Lloret proposa crear carrils d’incorporació en els accessos a Canyelles

El grup municipal a l'oposició portarà a debat aquesta mesura en el ple de l'Ajuntament del pròxim dilluns, a través d'una moció.

L'entrada a Canyelles

Darreres Notícies

Força Lloret proposa la creació de carrils d’incorporació per millorar la seguretat en els accessos a Canyelles. El grup municipal a l’oposició portarà a debat aquesta mesura en el ple de l’Ajuntament del pròxim dilluns, a través d’una moció.

El partit explica que l’encreuament de la carretera de Tossa, la Gi-682, amb Canyelles és una zona molt transitada, amb urbanitzacions i restaurants, i consideren que és perillosa per als vehicles. En aquest sentit, recorden que els veïns i usuaris del vial van presentar a l’Ajuntament 500 signatures, l’any 2014, per reclamar una solució.

L’any 2015, el consistori va aprovar l’encàrrec del projecte per crear una rotonda que augmentés la seguretat d’aquest encreuament. L’actuació, segons exposa Força Lloret, té un pressupost d’execució aproximat de 258.000 euros.

El partit reconeix que és una despesa important i difícil d’assumir per l’Ajuntament. És per aquest motiu que proposen la creació de carrils d’incorporació -també anomenats d’acceleració- per millorar la seguretat dels usuaris de l’encreuament. Ho ha explicat la portaveu de Força Lloret, Lluïsa Baltrons.

Sobre aquesta qüestió, el grup municipal ha recordat que en els pressupostos participats, la construcció de la rotonda va ser la quarta proposta més votada. És per aquest motiu que consideren que és un aspecte que cal tenir en compte i que preocupa a la ciutadania.

La moció de Força Lloret, per crear carrils d’incorporació a la zona de Canyelles, es debatrà en el ple de l’Ajuntament que se celebrarà el pròxim dilluns, a les 18 hores.

spot_img

El + Vist