14.5 C
Lloret de Mar
Una nena que pateix AME (Veritas)

ForçAME demana el vot per guanyar 2.500 euros en una campanya de Cinfa

La campanya 'La Voz del Paciente' farà un donatiu de 2.500 euros als 50 projectes solidaris més votats.

Una nena que pateix AME (Veritas)

Darreres Notícies

L’associació ForçAME fa una crida a tothom per aconseguir el suport necessari per guanyar el projecte solidari de CINFA La Voz del Paciente. L’objectiu de la iniciativa és donar suport als pacients a través de projectes enfocats a millorar la seva qualitat de vida.

El laboratori navarrès entregarà 2.500 euros a 50 projectes d’entitats de pacients d’arreu de l’Estat. Per escollir-les, però, s’ha obert un període de votació popular a través d’internet. El president de ForçAME, Pipo Molina, demana la col·laboració de tothom per aconseguir aquesta aportació, que ajudaria a finançar la investigació de l’atròfia muscular espinal, l’AME.

“La iniciativa solidària de Cinfa pretén donar visibilitat als pacients i les entitats que treballen dia a dia per millorar la seva qualitat de vida i donar suport en aquests projectes”

Pipo Molina

S’han presentat unes 400 entitats. Cal tenir en compte que només es pot votar una vegada, s’ha de fer per correu electrònic i, perquè compti, cal validar el vot a través d’un enllaç que envia Cinfa.

“És molt fàcil i ràpid: s’ha d’entrar al link, anotar el correu electrònic i votar; acte seguit es rep un enllaç al correu i cal clicar-hi per validar el vot”

Pipo Molina

Les votacions estaran obertes fins al 20 d’octubre, a través de la pàgina web de Cinfa.

Recordem que el 2019, ForçAME ja va participar a una acció similar: en aquella ocasió es van presentar 700 associacions i 50 entitats, entre les quals la lloretenca, van rebre un donatiu de 5.000 euros. 

spot_img

El + Vist