14.7 C
Lloret de Mar

ForçAME demana el vot per guanyar 2.500 euros

La campanya 'La Voz del Paciente' farà aquest donatiu als 100 projectes solidaris més votats de l'Estat.

La colla ForçAME, en la rua del Carnaval de Lloret.
La colla ForçAME, en la rua del Carnaval de Lloret.

Darreres Notícies

L’associació ForçAME fa una crida per aconseguir els vots necessaris que permetin guanyar el projecte solidari ‘La Voz del Paciente’. L’objectiu de la iniciativa és donar suport als pacients a través de projectes enfocats a millorar la seva qualitat de vida.

servicios profesionales jimenez

El laboratori CINFA entregarà 2.500 euros a un centenar de projectes d’entitats de pacients d’arreu de l’Estat. Per escollir-les, però, s’ha obert un període de votació popular a través d’internet.

El president de ForçAME, Pipo Molina, demana la col·laboració de tothom per aconseguir aquesta aportació, que ajudaria a finançar la investigació de l’atròfia muscular espinal, l’AME. Explica que “només cal votar a través del link, és fàcil i senzill, a les dues primeres edicions hem aconseguit l’aportació de CINFA”.

El període de votacions està obert fins el 15 de març. Aquesta és la tercera edició del projecte solidari, en què l’associació lloretenca ForçAME ha rebut aportacions en els dos anys anteriors.

Recordem que l’ONG ha participat recentment en les rues de Carnaval de Lloret i Blanes, i que els diners del concurs els destina a investigar l’AME.

spot_img

El + Vist