14.3 C
Lloret de Mar

Gala benèfica de dansa per recaptar diners per controlar les colònies de gats al carrer

L'organitza l'APASC diumenge, a les 18 hores al Teatre, amb l'Escola de dansa Sara Díaz, el Centre de dansa Almudena Santisteban i l’Acadèmia de ball Alira.

Un gat al carrer, a Lloret
Un gat al carrer, a Lloret

Darreres Notícies

L’Associació Protectora d’Animals Sense Casa (APASC) organitza la tercera gala benèfica de dansa. L’objectiu és recaptar diners per a les diferents accions que du a terme l’associació, com ara les campanyes d’esterilització de gats.

La nova presidenta de l’entitat, Francis Longstaff, agraeix la col·laboració desinteressada de l’Escola de dansa Sara Díaz, el Centre de dansa Almudena Santisteban i l’Acadèmia de ball Alira.

Longstaff apunta que l’APASC és una associació petita, que compta amb alimentadores, voluntàries i socis que ajuden a tenir recursos per poder esterilitzar els gats que viuen al carrer. I és que l’objectiu de l’entitat és controlar les colònies i la salut dels gats que hi viuen, així com evitar que hi hagi massificacions. Tot plegat, amb la complicitat de l’Ajuntament.

La gala benèfica es farà aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 5 euros, en forma d’aportació, que servirà per participar en un sorteig amb el que es podran guanyar diferents premis.

spot_img

El + Vist