26.2 C
Lloret de Mar
Fel Faixedas

Gemma Humet i Fel Faixedas compartiran escenari al festival SOM de mar

La primera en actuar serà la cantautora, amb un concert titulat 'Petit univers', i tot seguit l'humorista oferirà l'espectacle 'Faixedas i punt'.

Fel Faixedas

Darreres Notícies

Gemma Humet i Fel Faixedas actuen aquesta nit al festival SOM de mar. Tots dos participaran, per separat, a la primera edició d’aquest festival, que es du a terme al Pati dels Marquesos de Roviralta, als Jardins de Santa Clotilde.

La primera en sortir a l’escenari serà la cantautora, que oferirà un concert titulat Petit univers i que reuneix diferents cançons pròpies i algunes versions, tal com ha explicat ella mateixa. Gemma Humet estarà acompanyada del contrabaixista Pau Lligadas.

A la terrassenca, que ha editat dos àlbums en els últims anys, se la considera una de les veus més destacades del panorama català en la cançó d’autor i protesta. La seva música la defineix com a “cançó d’autor mediterrània”.

En una temporada atípica marcada per la pandèmia, Gemma Humet reconeix que tenia por de no poder actuar durant molt de temps, però en oferir uns concerts de petit format s’ha trobat que té un estiu amb l’agenda més plena que mai, cosa que l’ha sorprès, però que la fa molt contenta.

Un cas similar és el de l’humorista Fel Faixedas, que avui a Lloret oferirà l’espectacle Faixedas i punt, on interactuarà amb el públic i farà passar als assistents una estona ben divertida a partir d’anècdotes del dia a dia d’un home de 50 anys.

Fel Faixedas es trobava en el millor moment de la seva carrera professional quan va esclatar la pandèmia i preveia uns mesos molt complicats; però, finalment, també ha vist com la feina s’incrementava i preveu seguir així fins a finals d’any.

L’espectacle d’aquesta nit, amb Gemma Humet i Fel Faixedas, començarà a dos quarts de deu, als Jardins de Santa Clotilde, amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19. Les entrades es poden comprar al web del festival.

Serà la quarta jornada del SOM de Mar, que ha programat actuacions fins diumenge. Per a la resta de dies hi haurà els concerts de Sofia Ellar, El Pot Petit, Ramon Mirabet, Mikel Erentxun i José Mercé.

spot_img

El + Vist