21.6 C
Lloret de Mar
Globasket del 2022.

Globasket, més enllà del torneig esportiu

Les estades dels 4.000 participants combinen els partits amb activitats de valor afegir, de tipus formatiu, cultural i esportiu.

Globasket del 2022.

Darreres Notícies

Aquest diumenge ha començat Globasket, que té Lloret de Mar com a seu d’un esdeveniment que reunirà més de 4.000 persones, la majoria participants i més d’un miler d’acompanyants.

La competició de bàsquet, en etapes de base, es disputarà en dos torns: el primer va començar ahir i s’allarga fins al dia 6, mentre que el segon anirà del 10 al 14 d’abril. Compta amb participants de 34 països de diferents continents, que s’allotjaran principalment a Lloret de Mar. Tenen entre 11 i 18 anys.

Josep Ramon Muro, responsable de l’organització del torneig, explica que Globasket va més enllà de la competició. “No som només un torneig esportiu, som un model de turisme esportiu participatiu, en què les estades de les famílies combinen el bàsquet amb activitats de valor afegit de tipus formatiu, cultural i esportiu”, exposa.

Muro afegeix que a Globasket no es busca l’elit d’aquest esport, sinó posar en contacte diferents equips a través del fairplay. A més de jugar els partits, els participants van a veure el Girona o el Barça, i visiten el territori. Provenen sobretot d’Europa, a més de Mèxic, Argentina, Canadà, Singapur i altres països.

spot_img

El + Vist