19.2 C
Lloret de Mar
Disfresses de Halloween a la piscina, el 2016

El Halloween arriba a la piscina municipal amb un concurs de disfresses

L'equipament donarà un obsequi a tothom que vagi disfressat al llarg del dia d'avui i hi haurà premi per a les tres millors creacions.

Disfresses de Halloween a la piscina, el 2016

Darreres Notícies

La piscina municipal se suma a la festa de Halloween avui, durant tot el dia, convidant els seus usuaris a fer esport disfressats. L’equipament s’ha ambientat per a l’ocasió i es donarà un obsequi a tothom que porti disfressa, a més de premi a les tres millors creacions: una mensualitat gratuïta, un curs de natació i un pack de tovallola i casquet de bany.

El director de la piscina, Ricard Salinas, ha explicat que la iniciativa ja va tenir molt d’èxit l’any passat i per això han volgut repetir-la. El concurs de disfresses està obert a tothom, tant als socis com als usuaris esporàdics, que avui podran entrar pel preu reduït de 3 euros. El jurat del concurs són treballadors de les diferents àrees de la instal•lació.

A més, al llarg del dia, hi ha un seguit de sessions tematitzades, com ara una cardio zombie.

D’altra banda, per celebrar la castanyada, l’equipament ha regalat invitacions a tots els nens que han entregat un dibuix relacionat amb la tradició catalana.

spot_img

El + Vist