12.4 C
Lloret de Mar
Vinil a terra, de la campanya

“Hola, us esperàvem”, la campanya que impulsa el comerç i la restauració a Lloret de Mar

Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament, restauradors i comerciants.

Vinil a terra, de la campanya

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret, el gremi de bars, restaurants i cafeteries i l’associació de comerciants posen en marxa la campanya “Hola, us esperàvem”. L’objectiu és impulsar el comerç i la restauració a la vila, per reforçar l’estratègia de preparació post Covid-19 que ha fet el municipi.

A través de la campanya, es pretén donar un missatge proper i d’acollida a lloretencs i visitants. Els establiments que hi ha participen compten amb un ‘pack’ que consisteix en un vinil de benvinguda per instal·lar a l’entrada de l’establiment i dos adhesius.
En un d’ells es demana mantenir el distanciament social i en l’altre hi ha recomanacions generals de prevenció de la Covid-19. Lara Torres, regidora de Comerç, afegeix que és una campanya “simpàtica”.

Lloret compta amb un pla Integral de mesures de prevenció i ha format més de 8.500 treballadors. En aquest sentit, es considera que Lloret és un dels municipis que millor s’ha preparat per poder obrir establiments amb les màximes garanties. Nino Gomez, president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, subratlla que “el sector privat està totalment preparat”.

Tant el sector de la restauració com els comerços no tenen tots els establiments oberts, però els que sí ho estan, tenen totes les mesures a punt i esperen la clientela. Tico Alsina, gerent de l’associació de comerciants, assenyala que hem rebut unes 60 peticions per disposar del material.

Els materials de la campanya “Hola, us esperàvem” són gratuïts. Els establiments els poden sol·licitar al Departament de Comerç de l’Ajuntament de Lloret (comerc@lloret.cat).

spot_img

El + Vist