17.4 C
Lloret de Mar

Hotelers, restauradors i comerciants valoren positivament la formació anticovid

La formació l'ofereix gratuïtament l'Ajuntament, aquests dies, per poder preparar la destinació de cara a la temporada turística.

Cambrera d'hotel netejant habitació
Cambrera d'hotel netejant habitació

Darreres Notícies

Els gremis d’hotelers, restauradors i comerciants reben amb braços oberts la formació que ofereix l’Ajuntament per actualitzar la destinació en tot allò que té a veure amb les mesures d’higiene i seguretat anticovid.

servicios profesionales jimenez

Igual que es va fer l’any passat, l’objectiu és que el personal i les empreses de la destinació es preparin a consciència per aquesta temporada i conegui els protocols al detall. Les jornades inclouen sessions genèriques i específiques, en funció de la tipologia de l’activitat.

El president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, remarca que és important transmetre seguretat als visitants.

“Pensem fer-ne una bona difusió a tots els nostres mercats emissors per generar la confiança necessària que poden venir amb tota la tranquil·litat del món”

Enric Dotras

El representant dels hotelers recorda quines mesures duu a terme el sector en aquest àmbit: “Hem augmentat la higiene amb productes específics per la Covid, protegim els treballadors a través de les mascaretes i els EPIs corresponents i augmentem les distàncies i les proteccions entre els clients”.

El president de l’associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez, agraeix que l’Ajuntament hagi tornat a organitzar aquesta formació, que permet refrescar i actualitzar tots els protocols.

“És d’agrair perquè encara tenim la Covid a sobre, tot i que res a veure amb el que teníem l’any opassat. És una manera de refrescar tota aquella informació”

Nino Gómez

Nino Gómez assegura que segueixen aplicant totes les mesures necessàries, però adaptades a la nova situació: amb hidrogel i desinfectant les taules entre clients. Ha canviat, per exemple, l’ús dels guants, que ara ja no es recomana, sempre i quan es faci un rentat de mans constant.

També el gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, creu que és bo que Lloret ofereixi una imatge de destinació segura.

“Creiem que és bo que es faci de nou aquesta formació, ja que es reforça el nostre posicionament com una destinació segura”

Francesc Alsina

Es tracta d’una formació transversal, accessible a tothom i gratuïta, ja que el cost va a càrrec de l’Ajuntament. Les sessions van començar l’1 de juny i s’allarguen dues setmanes. 

Les persones interessades en apuntar-s’hi, ho han de fer a través del portal municipal. Les sessions són telemàtiques i es faran per la plataforma Zoom

L’any passat, la formació la van dur a terme 4.000 treballadors del sector turístic de la destinació. 

spot_img

El + Vist