21.6 C
Lloret de Mar
La inauguració de l'exposició de Batxillerat Artístic.

‘Iceberg’, la metàfora del procés artístic

És el nom de l'exposició dels alumnes de Batxillerat Artístic, del Coll i Rodès, inaugurada aquest dijous a la Biblioteca.

La inauguració de l'exposició de Batxillerat Artístic.

Darreres Notícies

Aquest dijous s’ha inaugurat a la Biblioteca l’exposició dels alumnes de Batxillerat Artístic, de l’institut Coll i Rodès. Una de les mestres, Montse Martínez, assenyala que la formen “obres creades amb diferents tècniques i des de diverses disciplines artístiques, com fotografia, curtmetratges, disseny, pintura, gravat, dibuix o escultura”.

En aquesta 15a edició, la mostra porta per nom ‘Iceberg’, que serveix de metàfora del procés artístic. Una altra de les profesores, Rosa Oliveres, explica que “la punta de l’iceberg és el que l’espectador veu de tot el procés productiu, i les parts que s’oculten a sota, serien totes les fases del procés creatiu”.

expo BA 3
Inauguració de l’exposició de Batxillerat Artístic, a la Biblioteca.

L’exposició és una mostra del treball que fan els estudiants del Batxillerat Artístic, que, amb les seves produccions, volen mostrar al públic les seves inquietuds, tal i com exposen diferents alumnes, que es mostren molt contentes de participar.

L’exposició ‘Iceberg’ de Batxillerat Artístic es troba fins el 26 d’abril a la Biblioteca de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist