14.3 C
Blanes
El punt de càrrega de l'Oficina de Turisme

Instal·lat un nou carregador de vehicles elèctrics a l’Oficina de Turisme de les Alegries

Recordem que actualment ja n’hi ha un altre al passeig Agustí Font i, de cara a la tardor, es preveu instal·lar-ne un tercer a la plaça Alfred Sisquella de Fenals.

El punt de càrrega de l'Oficina de Turisme

Darreres Notícies

Lloret de Mar compta amb un nou carregador de vehicles elèctrics. L’Ajuntament l’ha instal·lat davant de l’Oficina de Turisme i compta amb dues places habilitades, perquè els vehicles elèctrics puguin carregar les seves bateries.

Recordem que actualment ja n’hi ha un altre al passeig Agustí Font i, de cara a la tardor, es preveu instal·lar-ne un tercer a la plaça Alfred Sisquella de Fenals. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, assegura que és un servei força usat i la instal·lació dels nous carregadors fomenta el projecte d’smart city.

Pel que fa a les característiques tècniques del carregador de l’Oficina de Turisme, a l’avinguda de les Alegries, és de càrrega mitjana, de manera que per cada hora de connexió el vehicle té entre 75 i 100 quilòmetres d’autonomia, disposa de preses de connexió del tipus 2 i permet recarregar vehicles durant tot el dia i la nit. Segons el regidor, són molt fàcils d’usar.

Cristian Fernández creu que cal apostar per aquests punts de càrrega, ja que el futur de l’automoció passa pels vehicles elèctrics.

El diferents carregadors elèctrics s’han finançat a través del Pla de Reconversió Turística, que entre el seus principals objectius té el de convertir Lloret en una Destinació Turística Intel•ligent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist