16 C
Lloret de Mar

Isa Aguilar vol fer la Mític d’Andorra aquest 2018: 112 quilòmetres amb 18.500 metres de desnivell

És tot un repte que espera aconseguir amb unes 30 hores de cursa. La preparació requereix moltes hores d'entrenament, tant físic com mental.

A Bèlgica
A Bèlgica

Darreres Notícies

La lloretenca Isa Aguilar s’està preparant per assolir una fita destacada aquest 2018: la Mític – Andorra Ultra Trail Vallnord. Són un total de 112 quilòmetres amb un desnivell de 18.500 metres. És tot un repte que espera aconseguir amb unes 30 hores de cursa. La preparació requereix moltes hores d’entrenament, tant físic com mental.

servicios profesionales jimenez

Per això aquests dies corre llargues distàncies, com el Carrilet de Girona a Platja d’Aro o 150 quilòmetres del camí de Cavalls de Mallorca. La corredora insisteix en què és molt important treballar el cap per aguantar tantes hores corrent.

Isa Aguilar no para i fa poques setmanes va sumar un nou repte a la seva llista: va quedar segona en dones en una ultratrail de 80 quilòmetres feta a Bèlgica. En aquesta ultratrail, hi van participar 116 persones. Isa Aguilar va quedar 32 en la general i 2a en dones. Va fer un temps de 10 hores i 50 minuts.

spot_img

El + Vist