Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Una imatge de l'últim ple

Ja es poden tornar a sol·licitar subvencions municipals, després que el ple hagi aixecat la suspensió

Recordem que l'ordenança de subvencions es va haver de suspendre al ple municipal de l'abril atesa la situació de pandèmia.

Una imatge de l'últim ple

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El ple ha aixecat la suspensió de l’ordenança de subvencions que va suspendre el mateix plenari el mes d’abril, davant la situació de pandèmia.

D’aquesta manera ja es poden tornar a convocar subvencions i resoldre les que ja havien sol•licitat diferents agents, com clubs esportius, associacions o estudiants, tal com ha apuntat el regidor de Coordinació de Govern, Jordi Sais.

El regidor ha explicat que era necessari aixecar aquesta suspensió i, de fet, cal que tots els serveis de l’Ajuntament es vagin reprenent de mica en mica, en la mesura del possible.

El SOM és un dels serveis que ja han reobert (Ajuntament de Lloret de Mar)

Així doncs, amb el desconfinament ja s’han anat reobrint diferents serveis municipals, com l’OIAC, el SOM o la biblioteca amb cita prèvia, i en els propers dies es preveu que encara en siguin més, com ara el Puntet.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".