22.4 C
Lloret de Mar
L'OIAC, aquest matí

Ja funciona el servei de cita prèvia de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)

D'altra banda, l'Ajuntament ha ampliat tots els terminis i procediments administratius que van quedar suspesos des del 24 de setembre per l'atac informàtic.

L'OIAC, aquest matí

Darreres Notícies

Torna a estar disponible el servei de cita prèvia de l’OIAC, l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de Lloret. A finals de la setmana passada, es van començar a fer totes les gestions de forma presencial, però la cita prèvia, que havia quedat afectada pel virus informàtic, encara no estava operativa.

Ara, les persones interessades ja poder tornar a fer ús d’aquest servei. El regidor de l’OIAC, Xavi Flores, ho valora de manera molt positiva, perquè així es poden descongestionar les cues d’espera. A més, agraeix la comprensió que ha mostrat la ciutadania i la tasca dels treballadors del consistori.

Usuaris fent tràmits a l’OIAC (NRLL)

D’altra banda, l’Ajuntament ha ampliat tots els terminis i procediments administratius que van quedar suspesos des del 24 de setembre, a causa dels problemes informàtics. El regidor de Serveis Jurídics, Jordi Sais, ho ha explicat de quina manera s’ha fet aquesta ampliació de terminis, que ha afegit l’ampliació de terminis per als diferents tràmits en qüestió s’ha fet aquesta setmana a través d’un decret d’Alcaldia.

spot_img

El + Vist