11.7 C
Lloret de Mar

Ja han començat les obres per a les noves dependències de Promoció Econòmica i Comerç

Aquests dos departaments centralitzaran les seves activitats i serveis a l'antiga caserna de la Policia Local, on també hi haurà un centre de formació.

Les reformes a l'antiga caserna de la Policia Local de Lloret
Les reformes a l'antiga caserna de la Policia Local de Lloret

Darreres Notícies

Ja han començat les obres per convertir l’antiga caserna de la Policia Local en les noves dependències municipals de Promoció Econòmica i Comerç. El nou equipament ha de començar a funcionar entre finals d’aquest any i principis del 2024.

servicios profesionales jimenez

El govern municipal assegura que aquests departaments han crescut molt i per això cal que tinguin un bon espai i, sobretot, totes les activitats i serveis centralitzats en un mateix punt. A més, l’edifici també comptarà amb un centre formatiu, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

“Volem tenir un centre formatiu de gran format que permeti acollir totes les persones que són usuàries dels cursos que es promouen des de l’Ajuntament, però també dels que presten tercers”

Jordi Orobitg

L’adequació de l’antiga caserna de la policia local s’emmarca dins de les accions que vol dur a terme el Govern municipal al centre de Lloret per revitalitzar tota aquesta zona.

“Creiem que l’Ajuntament ha de fer una forta inversió en el centre, no només arreglant carrers i il·luminació, sinó també posant-hi dependències municipals, perquè són tractors de l’economia i de trànsit de persones”

Jordi Orobitg

Les obres van començar fa un mes i mig i es preveu que acabin a finals d’aquest any. El cost dels treballs d’adequació de l’edifici és d’uns 444.000 euros.

spot_img

El + Vist