22.6 C
Lloret de Mar

Ja s’ha publicat l’oferta de cursos esportius per al curs 2016-2017

Les inscripcions es poden fer per internet amb el certificat digital o bé presencialment a l’OIAC, a finals de setembre.

Portal municipal
Portal municipal

Darreres Notícies

L’Ajuntament ja ha fet pública l’oferta de cursos esportius per al curs 2016-2017. Una oferta que es pot consultar a la pàgina web del Consistori i, d’aquí a pocs dies, en el llibret que es publicarà i es distribuirà a les dependències municipals.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, ha explicat que les principals novetats són que alguns cursos es traslladaran a la piscina, que ara és de gestió municipal, i que es rebaixa l’edat per practicar atletisme. El regidor anima a tothom a practicar algun esport.

En el llibret que edita l’Ajuntament cada any hi ha tota la informació sobre les escoles i cursos municipals per a infants, joves, adults i gent gran, pel que fa a natació, atletisme, ioga i marxa nòrdica. A més, també s’hi pot trobar l’oferta de les entitats privades que es dediquen a l’esport.

Les inscripcions es poden fer per internet amb el certificat digital o bé presencialment a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà), del 19 al 21 de setembre les persones sènior, els dies 22 i 23, els adults i del 26 al 28, els infants.

spot_img

El + Vist