19.4 C
Lloret de Mar
Javier Altamirano, al Campionat de Catalunya

Javier Altamirano guanya la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Judo absolut

Una fita molt rellevant, tenint en compte que el judoka del Club Esportiu Nova Unió és veterà.

Javier Altamirano, al Campionat de Catalunya

Darreres Notícies

Javier Altamirano, del Club Esportiu Nova Unió, ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Judo en categoria absoluta. Una fita molt rellevant, tenint en compte que Altamirano és veterà.

El judoka de Lloret ha participat al Campionat de Catalunya de Barcelona en la modalitat de menys de 100 quilos, on s’ha vist les cares amb set rivals molt forts. Després de perdre el primer combat, va aconseguir la victòria a la repesca i una bona actuació li ha permès arribar a la tercera posició del podi.

“La veritat que el campionat, per sort, va sortir bé, no com me l’esperava, però la categoria absoluta és el que té, és complicat i hi ha rivals molt forts”

Javier Altamirano

Javier Altamirano està molt content del resultat obtingut.

“La valoració del resultat és més que satisfactòria perquè no m’esperava poder fer podi en un campionat de Catalunya absolut”

Javier Altamirano

El judoka ha volgut mostrar el seu agraïment al suport del Club Esportiu Nova Unió, i en concret al seu entrenador, Marc Dailos, i també al suport que rep de l’Hotel Evenia Olympic.

Altamirano i la resta de judokes, amb la copa
Altamirano i la resta de judokes, amb la copa

El judoka ja pensa en el 14 de novembre, quan es farà la prova de classificació al Campionat d’Espanya absolut, que es disputarà el 5 de desembre a Madrid.

spot_img

El + Vist