19.4 C
Lloret de Mar
Equip sènior del Club Futbol Sala Lloret amb Joaquín Hernández (a la dreta)

Joaquín Hernández renova com a entrenador del Club Futbol Sala Lloret per una temporada més

El tècnic blanenc afrontarà el tercer curs consecutiu a l’entitat, després de la seva arribada en l’estiu del 2018.

Equip sènior del Club Futbol Sala Lloret amb Joaquín Hernández (a la dreta)

Darreres Notícies

Joaquín Hernández continuarà una temporada més al capdavant del primer equip del Club Futbol Sala Lloret. El tècnic blanenc afrontarà el tercer curs consecutiu a l’entitat, a la Divisió d’Honor Catalana, després de la seva arribada en l’estiu del 2018.

El mateix entrenador assegura que “la renovació no la vam pensar ni un instant, volíem continuar un any més” per donar continuïtat al treball dels dos últims anys. A més, considera que la manera com s’ha posat el punt final a la temporada 2019/2020 ha deixat un gust amarg. Considera que l’equip començava a guanyar sensacions positives just en el moment en què es van suspendre les competicions a causa del coronavirus.

Anunci de la renovació del cos tècnic (Club Futbol Sala Lloret)

Joaquín Hernández compta amb una àmplia trajectòria en el món del futbol sala i, com a jugador, va arribar a competir en la Divisió de Plata. Amb ell, de nou, hi haurà Félix López, com a segon entrenador, i Àlex Fortes, que farà les funcions de delegat. Ara, començaran a preparar la pròxima temporada amb l’objectiu de lluitar per l’ascens de categoria.

El primer equip del Club Futbol Sala Lloret competeix en el Grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana. Aquest passat curs, el conjunt de Joaquín Hernádez va finalitzar en el desè lloc, amb 17 punts.

spot_img

El + Vist