14.3 C
Lloret de Mar

Jonathan Romeo torna a competir en alt nivell al Campionat de Catalunya de cros, on va ser 14è

També va córrer aquest cap de setmana José Luís Blanco, al control de marques del Palau Sant Jordi, on va ser 8è.

Jonathan Romeo, al Campionat de Catalunya de cros (Daniel Meumann)
Jonathan Romeo, al Campionat de Catalunya de cros (Daniel Meumann)

Darreres Notícies

Jonathan Romeo (Club Esportiu Penedès) va reaparèixer en una competició d’alt nivell aquest cap de setmana, en el Campionat de Catalunya de Cros. El lloretenc va ser el catorzè classificat de la prova, celebrada a Santa Cristina d’Aro.
Romeo es mostra satisfet amb la seva actuació després de tant temps d’inactivitat. Assenyala que la seva intenció és tornar a competir en alt nivell, en el cros i en les curses de muntanya.

A banda de la participació de Romeo, també hi va competir Buba Sabaly, del Club Atletisme Lloret – La Selva, que va ser onzè. El guanyador de la competició en homes va ser Ayad Lamdassen, seguit per Ibrahim Chakir i Reyes Estévez. En dones, la més ràpida va ser Douae Ouboukir, seguida per Marta Galimany i Montse Mas.

També en atletisme, José Luis Blanco va participar en el control de marques celebrat al Palau Sant Jordi. El corredor de La Sansi va ser el vuitè classificat en els 3.000 metres llisos, amb una marca de 9 minuts i 13 segons.

José Luís Blanco en el control de marques (La Sansi)
José Luís Blanco en el control de marques (La Sansi)

Blanco explica que era la segona cursa en pista coberta que feia en els darrers 19 anys, i assenyala que ara seguirà la preparació per als Campionats de Catalunya màster.

En aquest control de marques també hi va participar Eva Arias, en la prova dels 1.500 metres llisos. Va ser la segona, amb un temps de 4 minuts i 43 segons.

spot_img

El + Vist