25.3 C
Lloret de Mar
Jordi Martínez, als estudis de la ràdio

Jordi Martínez és precandidat de Junts per a les municipis del 2023

L'exregidor creu que ara és el moment de tornar a posar-se a primera línia de la política municipal i considera que pot fer-ho bé.

Jordi Martínez, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Jordi Martínez i Puig podria encapçalar la llista de Junts a Lloret a les eleccions municipals de l’any que ve. L’exregidor ha presentat la seva precandidatura.

Martínez té 49 anys i és farmacèutic de professió. Recordem que va ser regidor i tinent d’alcalde d’Urbanisme i Seguretat del 2011 al 2015, durant el mandat de Romà Codina, que actualment és coordinador local de Junts.

Èric Bertran, Jordi Martínez, Maria Antònia Batlle i Romà Codina (Junts)
Èric Bertran, Jordi Martínez, Maria Antònia Batlle i Romà Codina (Junts)

Aleshores, va decidir deixar la política per motius personals. Ara, però, considera que ha arribat el moment de tornar-se a posar a primera línia. I confia en què pot aportar moltes coses a Lloret.

“Crec que puc fer-ho bé, tinc coneixement de causa, sé el que és Lloret, sé el que vull que sigui Lloret i sé que podem tenir moltes opcions de fer molt bones coses”

Jordi Martínez

Tot i que encara és aviat per parlar del possible programa electoral, Jordi Martínez matisa que la seva voluntat és, abans que res, centrar-se en les coses petites, per després encarar la resta de projectes.

“El que hem de fer és refer, renovar, arreglar, arranjar totes aquelles coses petites, que potser no se’ls ha donat prou importància, i a partir d’aquí ja mirarem més endavant”

Jordi Martínez
L'assemblea de Junts al Puntet (Junts)
L’assemblea de Junts al Puntet (Junts)

La precandidatura de Jordi Martínez a Junts deixa fora l’actual alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, que ja ha anunciat que no anirà amb aquest partit. Ell mateix explica que els propers mesos decidirà quin és el seu futur en la política.  

“L’executiva local de junts, amb el seu criteri i tota la legitimitat del món, ha presentat el seu candidat i, per tant, jo em reservo aquest temps per poder pensar què vull fer”

Jaume Dulsat

Una vegada presentada la precandidatura de Jordi Martínez,hacomençat un termini de set dies de recollida d’avals. Després, la Comissió Municipal Territorial elevarà la proposta de candidatura a l’assemblea, que l’haurà de ratificar. 

spot_img

El + Vist