16.5 C
Lloret de Mar
Jordi Orobitg, exercint de diputat per Junts Pel Sí

Jordi Orobitg torna a ser diputat al Parlament de Catalunya, aquest cop per ERC

El regidor i tinent d'alcalde lloretenc, que va ser diputat per Junts Pel Sí, substitueix Magda Casamitjana, que assumirà la direcció d'un projecte de salut mental d'alta complexitat.

Jordi Orobitg, exercint de diputat per Junts Pel Sí

Darreres Notícies

Jordi Orobitg torna a ser diputat al Parlament de Catalunya. Ho va ser durant gairebé dos anys per Junts Pel Sí i aquesta vegada ho és per ERC.

El regidor i tinent d’alcalde lloretenc substitueix Magda Casamitjana, que assumirà la direcció d’un projecte de salut mental d’alta complexitat, que el Govern va aprovar la setmana passada. Casamitjana era la número 5 per Girona i Orobitg, el 6.

Com a nou portaveu de Justícia per ERC, el polític lloretenc té previst encarregar-se de diferents projectes de llei que hi ha sobre la taula. A més, se li ha encarregat que sigui portaveu de la formació a la comissió creada per avaluar els efectes que ha tingut l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

Tot i acceptar l’acta de diputat al Parlament, Jordi Orobitg ha assegurat que seguirà amb les seves responsabilitats a l’Ajuntament de Lloret. En aquest sentit, Orobitg creu que això serà positiu pel municipi i recorda que el seu càrrec de diputat va permetre, per exemple, recuperar les urgències nocturnes tot l’any.

El nou diputat d’ERC ha afegit que seguirà treballant per aconseguir la independència de Catalunya.

spot_img

El + Vist