Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Jordi Tuscà

Jordi Tuscà, de 28 anys, torna al Club de Futbol Lloret per reforçar la porteria

Com que la lesió del porter Marco Madelaine es preveu llarga, des del club han vist la necessitat de fitxar Jordi Tuscà per completar la porteria.

Jordi Tuscà

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Jordi Tuscà torna al Club de Futbol Lloret per reforçar la porteria. El vidrerenc, que ha passat mig any com a porter del Palamós, ha arribat a un acord amb l’entitat per completar una posició que havia quedat afectada per la lesió de llarga durada de Marco Madelaine.

Tuscà, de 28 anys, afrontarà el seu quart curs al Club de Futbol Lloret. Va arribar la temporada 2016/2017 i va marxar l’estiu passat. Tot i que ha tingut ofertes d’altres equips com el Farners de la Segona Catalana, el porter explica que ha escollit tornar a Lloret perquè s’hi troba molt a gust i valorat.

En el seu pas pel Palamós, Tuscà no ha pogut consolidar-se com a porter titular. Ara, al Lloret, haurà de competir per un lloc en l’onze inicial amb Dani Castilla. Són dos porters amb una àmplia experiència a la categoria però d’estils ben diferents.

Com que la lesió del porter Marco Madelaine es preveu llarga, des del club han vist la necessitat de fitxar Jordi Tuscà per completar la porteria, tal com ha explicat l’entrenador, Albert Batllosera.

Moha El Amerani (Portal7)

Jordi Tuscà ja està a les ordres del cos tècnic i serà una de les dues novetats de l’equip en el pròxim partit al camp del Sabadell Nord. L’altra serà la del central Moha El Amerani, de 22 anys, que ha arribat procedent del Malgrat de la Segona Catalana per reforçar la part defensiva de l’equip.

Amb aquests dos fitxatges, el primer equip del Club de Futbol Lloret afronta la segona volta de la Primera Catalana amb 21 jugadors, entre els quals hi ha Xavi Aparicio. El defensa ja ha rebut l’alta mèdica després d’una lesió que l’ha mantingut fora dels terrenys de joc durant un any. Tot i que va entrar a la convocatòria del partit del passat cap de setmana contra el Rubí, encara no ha disputat cap minut.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.