6.4 C
Lloret de Mar

Jornada de treball a Lloret de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya

Es farà aquest dissabte al matí, a la Sala polivalent de la Casa de la Cultura. 

Les 'fake news' centraran una xerrada
Les 'fake news' centraran una xerrada

Darreres Notícies

La Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya ha organitzat una jornada de treball, aquest dissabte, a Lloret. La trobada comptarà amb un taller dedicat a l’aplicació de l’Instagram a la ràdio local i una conferència sobre les notícies falses, conegudes com a fake news.

La jornada de treball es fa coincidir amb l’Assemblea General Ordinària del 2019, en què participaran les entitats associades a la Federació, tal com ha explicat el president, Eduard Garcia.

L’Assemblea començarà a dos quarts de 10 del matí, a la sala polivalent de la Casa de la Cultura, mentre que la jornada de treball s’iniciarà a partir de les 11. La primera part serà el taller d’Instagram, a dos quarts de 12, a càrrec de la periodista multimèdia i fotògrafa Laia Ros.

Més tard, a un quart de dues, hi haurà la conferència titulada Les fake news, problema o oportunitat pels mitjans de proximitat? Estarà conduïda per Quique Badia, periodista freelance d’investigació i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

La jornada de treball de la Federació de Mitjans de Comunicació locals de Catalunya es farà aquest dissabte al matí, a la Sala polivalent de la Casa de la Cultura. 

La previsió és que la cloenda es faci a tres quarts de tres de la tarda. Després, els participants dinaran junts.

spot_img

El + Vist