16 C
Lloret de Mar
Les 'fake news' centraran una xerrada

Jornada de treball a Lloret de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya

Es farà aquest dissabte al matí, a la Sala polivalent de la Casa de la Cultura. 

Les 'fake news' centraran una xerrada

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

La Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya ha organitzat una jornada de treball, aquest dissabte, a Lloret. La trobada comptarà amb un taller dedicat a l’aplicació de l’Instagram a la ràdio local i una conferència sobre les notícies falses, conegudes com a fake news.

La jornada de treball es fa coincidir amb l’Assemblea General Ordinària del 2019, en què participaran les entitats associades a la Federació, tal com ha explicat el president, Eduard Garcia.

L’Assemblea començarà a dos quarts de 10 del matí, a la sala polivalent de la Casa de la Cultura, mentre que la jornada de treball s’iniciarà a partir de les 11. La primera part serà el taller d’Instagram, a dos quarts de 12, a càrrec de la periodista multimèdia i fotògrafa Laia Ros.

Més tard, a un quart de dues, hi haurà la conferència titulada Les fake news, problema o oportunitat pels mitjans de proximitat? Estarà conduïda per Quique Badia, periodista freelance d’investigació i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

La jornada de treball de la Federació de Mitjans de Comunicació locals de Catalunya es farà aquest dissabte al matí, a la Sala polivalent de la Casa de la Cultura. 

La previsió és que la cloenda es faci a tres quarts de tres de la tarda. Després, els participants dinaran junts.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.