22.6 C
Lloret de Mar

Josep Maria Ribera, premiat a la Gala de la Nit dels Campions

El president del Club Unió Futbol Sala Lloret ha rebut aquest reconeixement de la Federació Catalana de Futbol.

Josep Maria Ribera amb el guardó a la Nits dels Campions
Josep Maria Ribera amb el guardó a la Nits dels Campions

Darreres Notícies

Josep Maria Ribera, president del Club Unió Futbol Sala Lloret, ha estat un dels premiats a la Gala de la Nit dels Campions de la Federació Catalana de Futbol. L’esdeveniment, celebrat la setmana passada a Girona, va comptar amb aquest reconeixement al lloretenc, que fa més de 35 anys que treballa pel futbol sala.

Josep Maria Ribera, que acompanyava l’equip Benjamí, que ha estat campió de lliga, reconeix que va rebre la notícia “amb molta sorpresa, no m’ho esperava, però ara entenc tanta insistència del delegat provincial perquè acompanyés els benjamins”.

Com diem, són ja més de 35 anys, els que Ribera ha dedicat al futbol sala a la vila. Ho ha fet des de diferents àmbits. L’actual president explica que “vaig començar jugant l’any 81 i a partir del 83 vaig iniciar les tasques dins del club, tot va començar amb un grup d’amics que jugàvem a futbol sala”.

Actualment, Josep Maria Ribera és el president del Club Unió Futbol Sala Lloret, una entitat que compta amb equips de categoria sènior i de base.

spot_img

El + Vist