23.6 C
Lloret de Mar

Josua Pérez seguirà presidint el Club Hoquei Lloret durant les pròximes quatre temporades

La seva candidatura és l'única que s'ha presentat a les eleccions de l'entitat.

Josua Pérez en la presentació del jugador Marc Gómez
Josua Pérez en la presentació del jugador Marc Gómez

Darreres Notícies

Josua Pérez continuarà com president del Club Hoquei Lloret. La seva candidatura ha estat l’única que s’ha presentat al procés electoral, celebrat dies enrere. Per tant, la seva proclamació com a president ha estat automàtica.

En la junta directiva l’acompanyen Jordi Minguella, com a vicepresident, Montserrat Vives, que és la tresorera, Andrés Muñoz, el secretari, i Josep Farré, que fa funcions de vocal. Tots ells estaran al capdavant del Club Hoquei Lloret durant els pròxims 4 anys, el temps màxim de mandat. El president, Josua Pérez, destaca que afronten la nova etapa amb “il·lusions renovades”.

Entre els principals objectius que es marca la junta directiva del Club Hoquei Lloret hi ha el de comptar amb jugadors de la base en el Primer Equip. Josua Pérez espera que els nois de la casa “puguin debutar i quedar-se”.

Tot i que els mandats eren de sis, la junta va modificar els estatuts i han passat a ser de quatre. Per tant, Josua Pérez serà president des del 2013 fins al 2023 i assegura que no hi haurà un tercer mandat perquè “sis anys ja són bastants i penso que el millor pel club és a mig mandat incorporar gent a la junta que tingui ganes de seguir el projecte”.

La junta ja mira amb il·lusió a la nova temporada del Club Hoquei Lloret. A més de les categories inferiors, estarà ben pendent del primer equip, que ja ha iniciat la pretemporada per afrontar un nou curs a la màxima categoria, l’OK Lliga.

spot_img

El + Vist