7 C
Lloret de Mar

Junts Lloret impulsa el pla de treball ‘Escoltem’ per confeccionar el programa electoral

La intenció és crear grups de treball de diferents àmbits per escoltar les necessitats i propostes de la ciutadania.

L'acte de presentació del nou pla de treball (Junts Lloret)
L'acte de presentació del nou pla de treball (Junts Lloret)

Darreres Notícies

Junts Lloret ha presentat un pla de treball per elaborar el programa electoral. S’anomena Escoltem.

L’alcaldable de la formació, Jordi Martínez, argumenta que han detectat que la ciutadania de Lloret té ganes que se l’escolti i, per això, han impulsat aquest pla de treball.

“Volem escoltar la gent de Lloret perquè ens transmeti les seves idees, els seus pensaments, què farien i què no farien…”

Jordi Martínez

El partit crearà grups de treball, dividits en diferents àmbits, com ara Benestar, família i igualtat, Cultura i festes o Joventut. Cada grup tindrà una persona que dinamitzarà la reunió per recollir les opinions i suggeriments dels veïns que hi participin.

Presentació del pla de treball (Junts Lloret)
Presentació del pla de treball (Junts Lloret)

La idea és començar a desenvolupar el pla aquest mateix octubre i s’allargarà fins a principis de febrer. El document final ha de ser la base a l’hora de confeccionar el programa electoral a les eleccions municipals del proper mes de maig.

A més a més, hi ha un número de WhatsApp disponible (607043011) per a qui vulgui contactar amb Junts. I l’alcaldable té previst fer trobades individualitzades amb aquelles persones que hi tinguin interès.

“També hi ha les reunions ‘Tupperware’, en què el candidat fa un cafè o esmorzem o ens asseiem en un banc i xerrem de tot allò que aquella persona considera útil”

Jordi Martínez

Jordi Martínez va presentar la proposta aquest cap de setmana passat, davant d’un centenar de militants i simpatitzants.

spot_img

El + Vist