9.9 C
Lloret de Mar

La 25a edició del Primer Bany de l’Any espera superar els 200 participants aquest diumenge

La cita és a les 11 hores davant del Club Nàutic. Les inscripcions, però, s'han de fer mitja hora abans allà mateix.

Primer Bany del 2018
Primer Bany del 2018

Darreres Notícies

El Primer Bany de l’Any arriba aquest diumenge amb la fita de superar els 200 participants per poder commemorar-ne, com cal, la 25a edició. La cita és tot un clàssic al municipi i, tal com recorda la presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, va néixer com un reclam per tenir una piscina municipal coberta, però -ara que Lloret ja té piscina- s’ha acabat convertint en tota una festa.

servicios profesionales jimenez

Els interessats en participar al Primer Bany de l’Any, han d’inscriure’s diumenge mateix, a partir de dos quarts d’onze. Els consells són senzills: portar roba d’abric per quan se surt de l’aigua, assecar-se bé i no passar-se massa estona dins del mar. Abans de llançar-se a l’aigua, a més, tots els participants faran un escalfament conjunt. I, en acabat, es repartirà un bon esmorzar per a tots i s’entregaran trofeus per als més fidels; sempre se’n donen quan es porten cinc, deu, quinze o vint anys.

Foto de família al Primer Bany de l’Any del 2018

El 25è Primer Bany de l’Any és aquest diumenge, a les onze del matí, a la platja de Lloret, davant del Club Nàutic.

D’altra banda, Olga Valls ha fet una valoració molt positiva de la primera edició dels Lloret Games. El Club Natació Lloret va participar-hi en totes les categories amb una seixantena de nedadors.

spot_img

El + Vist