7.2 C
Lloret de Mar

La 5a edició de la Women Spring Cup portarà a Lloret unes 400 persones aquest cap de setmana

Des de divendres fins a diumenge, hi participaran nou equips infantils femenins. És un dels esdeveniments d'aquest esport que compta amb més participants.

Presentació del torneig
Presentació del torneig

Darreres Notícies

Arriba a Lloret de Mar la cinquena edició de la Women Spring Cup. El torneig de waterpolo femení començarà aquest divendres i acabarà diumenge, a la Piscina Municipal. Hi participaran un total de 9 equips de la categoria infantil, per a nenes de fins a 14 anys.

servicios profesionales jimenez

En total, entre esportistes i acompanyants, s’espera que l’equipament aculli entre les tres jornades prop de 400 persones. Al llarg dels dos primers dies, es jugaran els partits de la primera fase, mentre que les finals i la cloenda se celebraran el diumenge.

Des de l’organització estan molt contents per les xifres de participació, ja que és un dels esdeveniments que més equips de base reuneix per practicar waterpolo. Ho ha afirmat una de les organitzadores del torneig, Montse Gibert.

La Women Spring Cup se celebra per cinquena vegada a Lloret. Aquesta competició va ser, precisament, la primera que es va dur a terme a la Piscina, el maig del 2015. Des de llavors, l’equipament ha estat la seu de moltes estades i tornejos de nivell, tal com valora de manera positiva el regidor d’Esports, Joan Bernat.

Qui també es mostra molt satisfet per tornar a acollir aquest esdeveniment és el director de la Piscina Municipal, Ricard Salinas.

La Women Spring Cup, que arriba a partir d’aquest divendres, és un torneig que té per objectiu promoure la pràctica del waterpolo i potenciar l’esport femení.

spot_img

El + Vist